A Méregtelenítés és Lúgosítás Koktél receptje

Keverj magadnak egy hűsítő méregtelenítő – lúgosító koktélt.
Napi fél perc befektetéssel
(tölts az ásványvizedbe egy kupakkal a Puridren főzetből, és kortyold egész nap)
egészségesebben, fittebben, szebben, karcsúbban!

Hozzávalók:

  • 1,5 l szénsavmentes ásványvíz
  • 25 ml Puridren főzet,
  • 12 gyógynövényből
  • 1 egész citrom leve
  • 1 egész citrom karikázva
  • 10 db friss borsmenta levele
  • Jégkocka

Jól rázd össze és tedd be egy kevés időre a hűtőbe, hogy lehűljön!
20 perc múlva vedd ki, ekkorra már a citrom leve és a Puridren főzetben levő gyógynövények íze kellőképpen össze érik, és már ihatsz is belőle!
Fokozhatod az élményt azzal, hogy a pohár szélére citromkarikát tűzöl. Ha még hidegebb italt szeretnél, öntsél a poharadba annyit, amennyit éppen meg szeretnél inni, tegyél bele egy-két jégkockát és kész is a hűsítő koktél italod.
Látod, milyen egyszerű? Igazi boszorkány lettél!

Vegyél másfél liter szénsavmentes ásványvizet és tegyél bele a Puridren főzetből egy adagolókupaknyit (25 ml). Az így kapott lúgosító, méregtelenítő italba, csavarj ki egy citromot és a levét ad hozzá. Fogj meg még egy citromot és karikázd fel, ezt is tedd bele a 1,5 liternyi oldatodba. Díszítsd még friss mentalevéllel a gyógynövényes nedűt. A citrom és a borsmenta nem csak az ízét teszi fantasztikussá, de a lúgosító és méregtelenítő munkából is kiveszik részüket. Ettől a hatóanyag bombától felgyorsul az anyagcseréd, jobb lesz a közérzeted, frissebb lesz a tested és a fejed. Az elraktározott savakat a zöld színű klorofill segít elengedni, a méreganyagokat a 12 gyógynövény hatóanyagai. A citrom igazi zsírgyilkos, a borsmenta a felfúvódás és gázosodás gyógynövénye.

A Puridren hűsítő, lúgosító, méregtelenítő ital, egy boszorkányosan jó főzet!
Fontos: nem mindegy milyen állapotban van testünk a méregtelenítés kezdetén. Erről bővebben a Hogyan készítsük fel testünket a méregtelenítésre cikkben olvashatsz. 

Egészségedre!

 

Csatlakozz hozzánk!