Klorofill

Klorofill

A növények vére: Klorofill

A klorofillt a növények vérének is nevezik, ez a zöld vér az emberi szervezet lúgosításában vesz részt. A klorofill erős antioxidáns, energiaforrás a növényeknek, állatoknak és az embereknek. A klorofill segít a savak és mérgek kiűzésében, javítja az emésztést, segíti a tápanyagok felszívódását, de önmaga is gazdag ásványi anyag forrás. A klorofill lúgosít és méregtelenít, megtisztítja a vért, gyógyítja a szöveteket, segíti a vörösvérsejt képzést, antioxidáns hatása betegségmegelőző.

A klorofill zöld színe a növények leveleiben található fotoszintetikus pigment. A zöld klorofill a természetgyógyászat fontos természetes eleme, savtalanító tulajdonsága miatt. A klorofill közömbösítheti az étkezéssel a szervezetbe jutó kémiai rákkeltő anyagokat a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben. A természetgyógyászat folyékony napként is emlegeti, mert csodálatos energiáját a napfénynek köszönheti. A növények a klorofill tartalomnak köszönhetik zöld színüket.

Savfaló Klorofill

A klorofill fogyasztásának nagyon nagy szerepe van az emberi szervezet méregtelenítésében és lúgosításában. Ma, a modern étkezési szokások mellett nagyon alacsony a zöld leveles zöldég fogyasztásunk, és megnőtt a savasító anyagok mennyisége is, sokkal szennyezettebb és feszültebb környezetünk, mint valaha. A környezeti ártalmak és a modern tempó pedig mérgeket és savakat hagy maga mögött, ami a betegség formáját fogja magára ölteni. Napjainkban az étrend-kiegészítőknek ezért óriási szerepe van. A szervezet a mérgek és a savak dömpingjétől megbetegedik, túl sok a hulladék amivel nap mint nap meg kell küzdeni. Leszámolni az ellenséggel pedig csak egy komoly haderő felállításával lehet. Ma már kevés a tanulmányainkból is ismert helyes étrend betartása, miszerint együnk több zöldséget, hiszen a Föld, a levegő és a vizeink szennyezettsége a zöldségeinkben található jótékony mennyiséggel vetekedik. Az étrend-kiegészítők gyártásánál viszont az alapanyagból a hatóanyagot vonják ki és koncentrált formában palackozzák. Ez a dózis már fel tudja venni a harcot a napi szemétmennyiséggel. Ahogy a tudósok egyre több kutatást végeznek a klorofill kapcsán, arra is rájöttek, hogy a klorofill megakadályozhatja néhány daganatos betegség kialakulását. A klorofill jótékony tulajdonságai közé sorolható még az a képessége, hogy képes elpusztítani azokat a baktériumokat, melyek a gyomor- és bélrendszer megbetegedéséért felelősek.

Áldozatok vagyunk!

Felgyorsult környezetünk , pörgős életritmust diktál. A természetellenes viselkedés pedig betegségeket. A tömeggyártás, a tömegtermesztés, a helytelen életvitel nem kímél meg a savaktól és a mérgektől. A természetgyógyászat minden betegség gyökerét a savak és mérgek elhatalmasodásában látja, ezért a természetgyógyászat alapja a méregtelenítés és a lúgosítás. Az, hogy a savak és a mérgek milyen tüneteket, betegséget, betegségeket okoz egyénenként, azt a genetika határozza meg. Ott és abban betegszünk meg ami a leggyengébb, öröklött pontunk. Genetikusok állítják, hogy a rákos betegségekre való hajlam mindenkiben benne van, mégis az életvitel (testi-lelki-szellemi egyensúlyunk) fogja eldönteni hogy egészségben vagy betegségben éljük le életünk. Az egészség egy életen át fenntartható. Biológiailag képesek lennénk 120 évig egészségben élni mind fizikálisan, mind szellemileg. Nem kell az orvosi rendelők székeit koptatni életünk utolsó éveiben (jó esetben), ha tudatosan és rendszeresen méregtelenít és lúgosít az ember. Sok ember nem is tudja, hogy különösebb áldozatok nélkül is sikert érhet el. Az méregtelenítő és lúgosító ivókúrák betartása nagyon egyszerű, elkészítésükhöz egy koncentrátumot kell vízben oldani. Az első sikerélmények mindenkit el fognak gondolkodtatni, hogy további intézkedéseket tegyen az egészsége érdekében, ha látja és megérti az összefüggéseket. A sikerélmények akaraterőt is adnak, hogy végre tudjuk hajtani az életmódváltást.

Csatlakozz hozzánk!