Méregtelenítés, elhízás, rák

A szentségtelen hármas

A méregtelenítés mikor halaszthatatlan?

Az elhízás klasszikus okai számos médiából ismertek: mozgásszegény életmód és helytelen táplálkozás, a méregtelenítés hiánya. Ezek a tényezők járulnak hozzá az egyre nagyobb elhízás- járványhoz. Az elhízásnak nagyon alattomos, veszélyes következménye lehet: sokkal veszélyeztetettebbek azok az emberek a rákos megbetegedések szempontjából, akik elhízottak, és nincs jelen életükben a méregtelenítés. A rákos daganatok kialakulása és a szervezetben felhalmozódott méreganyagok között összefüggés van, ezért fontos a rendszeres méregtelenítés. Fogalmaik szorosan összefüggnek, mint az ok és az okozat, szentséges hármasnak is nevezik őket: méreganyagokàelhízásàrák

Ha nem végzek méregtelenítést, elhízott majd rákos leszek?

A világméretű elhízás aránya párhuzamosan növekedik a környezeti szennyezés elterjedésével. Eközben a rákos megbetegedések száma is emelkedik, szakképzett kutatócsoportok úgy vélik, hogy a rákos megbetegedések aránya 2020-ra 50%-kal nőhet. A tanulmányok pedig kimutatták, hogy a rákos daganatok kialakulásáért a mérgező, mesterséges vegyi anyagok a felelősek, amiktől eredményesen megszabadulhat a szervezet, ha méregtelenítésbe kezd. A kövérség már önmagában is kockázati tényezője a rákos megbetegedésnek. Együttesen pedig, az elhízás és a méreganyagok terhe olyan csapás az emberiségre, mintha egy nagyon veszélyes vírus elterjedéséről beszélnénk, pedig a rendszeres méregtelenítés sokat javíthatna ezen a helyzeten.

Az egész folyamat kialakulásáért pedig a modern világ a felelős.

A szervezet képes természetes módon védekezik a rákos sejtek elterjedése ellen, de csak egy bizonyos szintig. Mikor már a szervezetben nagyon megemelkednek a káros méreganyagok, leáll a szervezet védekező képessége, ilyenkor feltétlenül szükség van méregtelenítésre. Számos olyan méreganyag kerül a szervezetbe, mint a növényvédő szerek, égésgátló anyagok, műanyagok és más veszélyes vegyszerek, amit csak méregtelenítéssel tudunk kiüríteni a szervezetből. De rákkeltő anyagokat tartalmaznak a műanyag palackok is, amik a férfiak esetében prosztata rákot idéznek elő. Egyéb mérgező vegyületek találhatóak a kozmetikai termékekben, testápolókban, krémekben, dezodorokban és izzadás gátlókban. A kutatók megkísérelték összefüggést keresni a demográfiai tényezők, az elhízás és a méreganyagok között. A tanulmány kimutatta, hogy veszélyes hulladékgyűjtő telephely környezetében élő emberek esetében tömeges megbetegedésekről számoltak be. Valószínűleg ezek az emberek soha nem végeztek méregtelenítést a szervezetükben, és sokan nem is hallottak a méregtelenítés fogalmáról.

A szentségtelen hármas esetében több tanulmány is kimutatta, hogy az elhízott emberek zsírszövetei nagyon sok méreganyagot tárolnak. Ennek oka a lelassult anyagcsere folyamatok. A méregtelenítés azért is fontos, mert felgyorsítja a lelassult anyagcserét. Méregtelenítés hiányában a kiválasztó szervek annyira eltömítődnek a méreganyagoktól, hogy nem képesek tovább helyesen működni, az egyensúly pedig az egész testben felborul, a méregtelenítés pedig életmentő lehet. Például a máj felelős azért, hogy eltávolítsa a reproduktív hormonokat, és a méhet és más szerveket felkészítsen a következő menstruációs szakaszra. Ekkor egy olyan környezetre van szükség, ahol alacsony számban van jelen az ösztrogén és a progeszteron. Ha a máj túlterhelt, nem tudja teljesíteni a feladatát, nem képes a természetes méregtelenítésre, és a vérben nagyon magas marad az ösztrogén és progeszteron száma. Ezek a túltermelt női hormonok pedig más szöveteket is mérgeznek, és olyan kellemetlen tüneteket produkálnak mint a az érzelmi labilitás, emlő érzékenység,fájdalmak, görcsök.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az ösztrogén az egy vegyület elnevezése. Valójában nem egy vegyületet neveznek így, hanem a szó utal az ösztrogén osztályába tartozó rokon vegyületekre is. Az elhízott nőknél nagyon magas az ösztrogén vegyültek száma, ez által pedig nagy annak veszélye, hogy mellrák vagy pedig méhrák alakuljon ki. Tehát a szentségtelen hármas elméletének összefüggései nagyon is helyt állóak, és egyre fontosabbá válik a méregtelenítés fogalma is.

Segíts a szervezetednek méregtelenítéssel!

Az elhízott emberek zsírszövetei nagyon sok méreganyagot tárolnak, és ha nem végzünk időben méregtelenítést, a következő tünetekkel megpróbálja a szervezet önmagát méregteleníteni: hasmenés, pattanások, kiütések, orrfolyás, ez mind annak a jele, hogy a szervezetnek szüksége van méregtelenítésre!

A természetes vitalitás elérése érdekében a méregtelenítés a következő szabályokra kell, hogy alapuljon: diéta, lúgosító étrend követése, testmozgás, bő folyadékbevitel, egészséges önelemzés, belső tisztítás, böjtölés, a méregtelenítés idejére pedig távol kell tartani magunkat a médiától, telefontól, számítógéptől és a káros és negatív környezeti hatásoktól.


 

Csatlakozz hozzánk!