Rólunk

Az egészség, mint legértékesebb "magántulajdon" az emberek számára egyre drágább. Ennek okai többrétűek, hiszen a társadalom folyamatosan elöregszik így a járulékot fizetők száma folyamatosan csökken miközben a betegségek megelőzésének diagnosztizálása, kezelése, gyógyszerezése egyre magasabb költségekkel jár. Ezért az embereknek a mai világban egyre aktívabban kell hozzájárulniuk egészségük megőrzéséhez. A rendszeres megelőző vizsgálatok mellett különösen az egészséges életvitel és táplálkozás fontos. Hisszük, hogy az egészség, a jó közérzet, a fiatalos külső és lendület alapja a méregtelenítés és lúgosítás. Az öngyógyításban előtérbe kerültek a szabadon beszerezhető kíméletes gyógyhatású szerek saját felelősségre történő alkalmazási lehetőségei a kisebb megbetegedések esetén, vagy azok megelőzésére.

Kitartó, eredményes munkánk és a kiváló termékeknek köszönhetően nevünk mára a minőség, a bizonyított hatás és az egészséges életmód egyik fogalmává vált. Cégünk koncepciójának biztos helye van az egészségmegőrzés területén.

Jó Egészséget!
Natur Tanya®

A Puridren® koncentrátum kizárólagos disztribútoraként és magánemberként is arra bíztatunk, hogy végezz rendszeres lúgosítást és méregtelenítést az egészséged, a mindennapi jó közérzeted és ideális testsúlyod elérésének érdekében.

Találkozz Velünk személyesen is!

Oktogon Biobolt Mintaüzletünk a 1067 Budapest Oktogon tér 4. szám alatt található. 
Ha kérdésed van, kérlek hívd tanácsadónkat a 06 30 567-9418-as számon.

 

 
 

 

 

Csatlakozz hozzánk!